bedrijfsverhuizing

Bedrijfsontruiming / Verhuizing

Ook voor bedrijven hebben wij maatwerkoplossingen. Of u nu een kantoor, winkel, magazijn, atelier, schoolpand of ander object te ontruimen heeft. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!
Bent u een curator en zoekt u een deskundige partner voor de ontruiming van een object? Kijkt u dan ook eens op onze pagina voor verwijzers/instanties.
 
Bij zakelijke of bedrijfsontruimingen is een goede voorbereiding van essentieel belang. Hierdoor verloopt de ontruiming soepel en ondervinden eventuele werkzaamheden die doorgaan zo min mogelijk hinder van de ontruiming.
Vooraf komt onze specialist dan ook altijd bij u op locatie voor een kennismaking en inventarisatie van de noodzakelijke werkzaamheden. Op deze manier zorgt onze specialist er voor dat hij precies weet hoe de ontruiming zo efficiënt en snel mogelijk kan worden uitgevoerd. Naar aanleiding van deze inventarisatie ontvangt u een heldere offerte waarbij vanzelfsprekend ook rekening zal worden gehouden met eventuele herstelwerkzaamheden die nodig zijn om het object weer verkoopklaar te maken. Ook kunnen wij er voor zorgen dat het object gereed is voor een eindinspectie van de verhurende partij.
 
Bij een bedrijfsontruiming komt vaak meer kijken dan op het eerste gezicht kan worden aangenomen. Zaken die niet opvallen als het bedrijf op volle toeren draait vallen pas op wanneer het bedrijf leeg is. Denkt u hierbij aan bekabeling, systeemplafonds, tussenwanden en bevloering. Desgewenst dragen wij zorg voor de totale afhandeling van deze zaken en daarbij horende afvalstromen. Uw object zal dan conform de eisen van uw verhuurder worden opgeleverd waardoor u er verder geen omkijken meer naar heeft. Verhuisd u naar een nieuwe locatie? Wij verhuizen uw bedrijf graag over en zorgen er voor dat het object dat u achterlaat netjes achterblijft!
 
Uw bedrijfsontruiming efficiënt en snel uitgevoerd tegen scherpe tarieven!
 
 
bedrijfsontruiming